OneWorld WaterWater is een van dé grote uitdagingen van onze tijd. Te veel, te weinig, te vies…waterissues raken mens en milieu overal. Het goede nieuws is dat je er zelf iets aan kunt doen. Want jij bent zelf tot de laatste druppel gelinkt aan de rest van de wereld: van je kraanwater en je spijkerbroek tot aan megabuien. Maar weinig mensen weten dit; hoog tijd om daar iets aan te doen!

De OneWorld Water Battle brengt een spannende mix van denkers en doeners samen om te bedenken hoe we Nederlanders warm krijgen voor drie actuele waterissues:

1. Water Footprint Fashion

2. Rainproof

3. Kraanwater

Finale OneWorld Water Battle

Per issue strijden twee teams om het beste idee voor een publieksactie. De finale levert dus drie winnende plannen op die OneWorld met partners in 2015 ook echt gaat uitvoeren. Jij bent ook welkom op de finale van de OneWorld Water Battle op 11 december in Amsterdam. De teams presenteren hun idee voor een 300-koppig publiek en jury. Avondvullend programma met Water Footprint-diner, drie battle-rondes en spetterende randprogrammering, bekendmaking van de winnende acties en een vet feestje!

Kijk op OneWorld.nl voor meer informatie over deze battle en over water als mondiaal thema.