181107 KRAANWATERSCHOOL 25

Wil je als bedrijf investeren in de toekomstige generaties die straks jouw nieuwe medewerkers gaan worden? Wil je bijdragen aan het versterken van het waterbewustzijn in de samenleving?

Laat jonge generaties zien hoe jouw bedrijf bijdraagt aan het waterbeheer in Nederland en bied jouw medewerkers de kans om hun expertise en enthousiasme voor hun vak en de waterwereld over te brengen op de volgende generatie. Jouw medewerkers krijgen daarmee ook de kans om de maatschappelijke relevantie van hun beroep zichtbaar te maken. 

Watereducatie.nl biedt:

  • een didactische training om medewerkers van jouw bedrijf voor te bereiden op het geven van een gastles,
  • tools om leerlingen van verschillende niveau's aan te spreken op hun niveau,
  • hulp en begeleiding bij het bedenken en uitwerken van praktische proeven om leerlingen te betrekken.

Meer weten over wat watereducatie kan doen om de outreach van jouw bedrijf te vergroten? Neem contact op met ons.

Meedoen als zelfstandige?

Ben jij een waterprofessional en wil jij ook jouw kennis en enthousiasme over je beroep overbrengen op jongeren?

Word dan ook gastspreker, net als Len Hazeleger, Michiel de Lijster en vele anderen! Met jouw eigen verhaal en dat van alle anderen vertellen jullie samen het verhaal over water in Nederland en hoe jullie dat zo ingenieus beheren.

Meedoen als gastspreker betekent dat je een training krijgt over hoe je een goede gastles kunt geven. Voor die training en de verdere ondersteuning, zoals de matching tussen school en gastspreker, betaalt je bedrijf een bijdrage. Is je bedrijf al onderdeel van ons systeem (Vitens, Waterschap Noorderzijlvest, Topsector Water) dan kun je je direct aanmelden als gastspreker. Ben je als bedrijf ge├»nteresseerd om gastsprekers op te laten nemen op watereducatie.nl? Neem dan contact met ons op.

Ik meld me direct aan als gastspreker

 

Meer informatie

Jurgen Broeders
broeders@sme.nl
(030) 635 89 07