Watereducatie - Hét platform voor water en onderwijs

Ben je werkzaam in de watersector en wil je investeren in jongeren die straks jouw nieuwe medewerkers of collega’s gaan worden? Wil je bijdragen aan het versterken van het waterbewustzijn in de samenleving? Sluit je dan aan bij Watereducatie en wordt ook gastspreker!

Educatieve training

Met jouw eigen verhaal en dat van alle anderen vertellen jullie samen het verhaal over water in Nederland en hoe jullie dat zo ingenieus beheren. Meedoen als gastspreker betekent dat je een training krijgt waarin je leert hoe je een goede gastles geeft.

Wat gebeurt er na aanmelding als gastspreker?

  • Scholen kunnen jou vragen voor een gastles. Je ontvangt dan een email met de vraag om contact op te nemen met de docent die de gastles heeft aangevraagd.
  • Gemiddeld genomen worden er landelijk 120 gastlessen per jaar aangevraagd via Watereducatie.nl. In onze tool zitten rond de 100 gastsprekers.
  • Je kan zelf aangeven als je in een bepaalde periode niet beschikbaar bent. Denk aan drukke maanden op je werk. Je verdwijnt dan als optie voor scholen uit de gastsprekerstool, voor de periode die je hebt opgegeven

Ik meld me direct aan als gastspreker

Meer informatie

Team Watereducatie.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
(030) 635 89 00