Watereducatie - Hét platform voor water en onderwijs

Watereducatie.nl wordt gemaakt door SME in nauwe samenwerking met verschillende betrokken partners uit de watersector.

SME

In het onderwijs is SME actief als Expertisecentrum Duurzaamheid op School. Met onze programma’s en projecten zorgen we ervoor dat duurzaamheid geen losse activiteit is. We werken aan een blijvend effect. Daarin staan we niet alleen. We zijn actief lid van de coöperatie Leren voor Morgen en werken nauw samen met scholen, centra voor natuur- en milieueducatie (NME), maatschappelijke organisaties, overheden en het bedrijfsleven.

www.sme.nl

Partners

Samen met onze partners trainen we gastsprekers, bieden we kwalitatief hoogwaardig educatief materiaal over water aan leerkrachten, en brengen we scholen in contact met waterprofessionals die een gastles verzorgen.

Onze huidige partners zijn:

Word ook partner

Is jouw bedrijf of organisatie ook actief op het gebied van water? Dan zijn er verschillende manieren om je aan te sluiten bij Watereducatie.nl. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat medewerkers van jouw organisatie goed voorbereid worden om als gastspreker op te treden. Ze worden daarop voorbereid door middel van een didactische training. Of we verzorgen de koppeling van getrainde gastsprekers aan scholen via onze matchingtool. Via onze website en nieuwsbrief zorgen we dat jouw lesmateriaal, activiteit of gastsprekers onder de aandacht van docenten worden gebracht.

Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

SME
Anne Schmidt
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(030) 635 89 00

Lees ook