Wereldwatercollege2015Beleef de watersector in de praktijk! De Nederlandse watersector is een TOPsector met vele kansen en mogelijkheden. Wij noemen ‘water’ ook wel ‘het blauwe goud’. Op 7 oktober presenteren wij aan het onderwijs met verschillende partijen de vele mogelijkheden die de watersector te bieden heeft.

Wereld Water College: excursies en Xperiences

Een of meer bovenbouwklassen van jouw school zijn welkom om op 7 oktober deel te nemen aan dit evenement. Dit evenement is een geweldige belevenis voor leerlingen en sluit aan op het aardrijkskunde-, natuurkunde-, scheikunde- of biologieonderwijs. Via excursies en Xperiences beleven leerlingen de wereld van water, ecologie, onderzoek en techniek, en krijgen zij de gelegenheid kennis te maken met opleidingen en beroepen in de watersector.

topsector water

Aanmelden

Meer informatie vind je in de flyer die je onderaan de pagina kunt downloaden. Meld jouw klas nu aan voor het Wereld Water College via www.topsectorwater.nl. Wees er snel bij; er kunnen maximaal 1.000 leerlingen deelnemen. Het Wereld Water College vindt dit jaar plaats in Leeuwarden, op de watercampus van Wetsus en in het WTC.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Reina Kuiper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-14819171).

{phocadownload view=file|id=13|target=s}