beoordeel aanbodDe afgelopen maanden is de zoekmachine van watereducatie gekoppeld aan GroenGelinkt, een digitaal informatiesysteem voor educatief aanbod. Hierdoor is enerzijds het aanbod van watereducatie ook via andere websites ontsloten die aan GroenGelinkt gekoppeld zijn.

Anderzijds is alle aanbod over water dat elders in GroenGelinkt wordt ingevoerd automatisch ook op watereducatie.nl zichtbaar. Bovendien is de zoekmachine gebruiksvriendelijker geworden.

Beoordeel het aanbod op watereducatie.nl

Een van de grote voordelen van GroenGelinkt is het waarderingssysteem. Gebruikers kunnen op zeer eenvoudige wijze een beoordeling geven aan de educatieve producten. Wij willen u vragen ons te helpen door de producten die u kent of gebruikt heeft een waardering te geven. Op die manier wordt het voor de bezoeker makkelijker de kwalitatief hoogstaande producten er uit te vissen.

We hebben een voorselectie gemaakt van de meest bezochte producten op de website. Uiteraard staat het u vrij om ook andere producten op de website te waarderen. Mist u een product op de site, meld het dan aan via www.groengelinkt.nl

Waardeer waterproducten Basisonderwijs

Waardeer waterproducten Voortgezet onderwijs

Professionele screening

De 10 meest gewaardeerde watereducatieproducten krijgen van GroenGelinkt 50% korting aangeboden op een professionele screening van het materiaal.