Veel bedrijven hebben zichal aangemeld om expedities te organiseren tijdens de 10e editie van de GeoWeek (23 t/m 27 mei). Diverse (geo)professionals door het hele land zijn enthousiast om hun beroepspraktijk met leerlingen te delen. Onderzoek doen naar onze dijken, aan de slag gaan met GIS en op bezoek bij een rioolwaterzuiveringsinstallatie: enkele voorbeelden die dit jaar aangeboden zullen worden. Toch is de GeoWeek nog op zoek naar meer enthousiaste waterprofessionals om een grotere groep leerlingen te bereiken!

geoweek2016Inschrijven scholen: 1 maart

Vanaf dinsdag 1 maart start de inschrijving voor scholen. Docenten kunnen vanaf dan hun klas(sen) aanmelden voor een expeditie via www.geoweek.nl (deelname is gratis). Zoek een expeditie bij u in de buurt of vraag een waterprofessional in uw klas. De activiteiten in de Geoweek zijn voor leerlingen van 10-15 jaar. Reserveer nu vast ruimte in het lesprogramma voor de GeoWeek (23 t/m 27 mei). 

Over de GeoWeek

Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) organiseert al voor de 10e keer de GeoWeek om binnen het vak aardrijkskunde praktisch aan te sluiten bij de huidige maatschappelijke en economische ontwikkelingen en één van de grootste groeibranches wereldwijd: de geosector.

Meer informatie over de GeoWeek (voor zowel deelnemende partners als scholen) vindt u op www.geoweek.nl. Meer info, of advies over een expeditie die u wilt aanbieden? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.geoweek.nl