Logo Watereducatie platform

In juni vond de aftrap plaats van het Watereducatie Platform. Het doel van dit platform is om kennis uit te wisselen en elkaar te inspireren in waar we gezamenlijk aan werken: watereducatie.

Wat gaan we doen?

We gaan samen het Watereducatie Platform inhoudelijk vormgeven en een gemeenschappelijke jaaragenda opstellen en kijken wie wat kan betekenen om deze uitwisseling mogelijk te blijven maken. Daarbij laten we ons inspireren door goede voorbeelden van regionale samenwerking.

20160607 152332

Waar en wanneer?

15 november 2016, 13.00 tot 16.30 uur, Kantoor SME Advies, Utrecht

Voor Wie?

Waterschappen, Rijkswaterstaat, (drink)waterbedrijven, adviesbureaus, aannemers, gemeenten, NME organisaties, terreinbeheerders, musea, docenten en anderen die graag meewerken aan het vormgeven van watereducatie in Nederland.

Kosten:

Als je gebruik maakt van de lunch vragen wij daar een vergoeding voor à 15,00 pp.

Meedoen?

Voor informatie over deze middag: neem contact op met Ingrid Regelink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Reina Kuiper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wilt u meedoen met het Watereducatie Platform en een uitnodiging ontvangen? Stuur een mailtje met uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..