20160316125454 DSCN3264

Je hoeft de krant maar open te slaan of de tv aan te zetten en het gaat over het klimaat. Wateroverlast of juist te weinig water, duurzaamheid, hittestress en/of circulaire economie, deze onderwerpen zijn zeer actueel en de urgentie is nog nooit zo groot geweest als nu. Laten we onze kennis bundelen en samen aan de slag gaan op het gebied van educatie, communicatie en participatie. Samen met jouw hele stad en haar omgeving. Jong en oud, in grote en kleine initiatieven.

Kennisdag Klimaatadaptatie

Om jouw kennis te vergroten, nieuwe mensen te ontmoeten en kennis te delen, organiseert het Watereducatie Platform Nederland op 15 februari 2018 een kennisdag Klimaatadaptatie. Hoor hier de actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw organisatie, wellicht zijn er kansen voor co-creatie.

Noteer de datum 15 februari alvast in jouw agenda. We zijn voor deze bijeenkomst nog op zoek naar een goede locatie en excursie. Heb je een bijzondere locatie en/of excursie die je wilt delen of wil je een bijdrage leveren aan de kennismarkt?

Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.