In september/oktober komt de nieuwe uitgave van Droppie Water uit, met als thema waterveiligheid.Droppie krijgt te maken met wateroverlast en gaat op bezoek bij een dijkversterkingsproject. Zo leert hij met zijn vriendjes over de manier waarop we Nederland beschermen tegen hoogwater en wat klimaatverandering voor effect heeft op ons laag liggende land.

Droppie Water

Ruimte voor de Rivier heeft deze speciale editie mede mogelijk gemaakt en wil de uitgaven graag verdelen onder geïnteresseerden die tot doel hebben hiermee kinderen te leren over waterveiligheid. Wanneer u interesse heeft in deze speciale editie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na de inventarisatie (graag kenbaar maken voor 1 september) zal bekeken worden hoeveel boekjes er verdeeld worden. Er kunnen vooraf dus geen toezeggingen worden gedaan over aantallen, maar het helpt wel als u bij je aanvraag motiveert waarvoor u de boekjes wilt gebruiken en hoeveel u er dan nodig hebt.