Knappe WaterhoofdenKnappe Waterhoofden is weer gestart en in volle gang! De eerste finalisten zijn al bekend en wij nodigen u hierbij van harte uit om op 14 juni de geweldige prestaties van deze scholieren te komen aanschouwen. Op deze dag presenteren de tien beste teams hun innovatieve oplossingen en ideeën op het gebied van water. Het winnende team vertegenwoordigt Nederland in september tijdens de Stockholm Junior Water Prize in Zweden.

U bent op vrijdag 14 juni vanaf 12.30 uur van harte welkom in het LEF future center van Rijkswaterstaat in Utrecht. U kunt zich tot en met 7 juni aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Knappe Waterhoofden is dé wedstrijd voor havo- en vwo-scholieren met een innovatief wateridee. Knappe Waterhoofden wordt georganiseerd door NWP, Wetsus en Rijkswaterstaat, en mogelijk gemaakt door Partners voor Water.

Meer informatie is te vinden via website www.knappewaterhoofden.nl, of volg Knappe Waterhoofden nu ook op Twitter @KWH_competition of #kwh2013 en op Facebook!