'Motivate and Attract Students to Science' (MASS)

MASS conferentie 25-27 novemberHoe maken we duurzaam bèta-onderwijs aantrekkelijker en toegankelijker voor leerlingen? In het kader van het internationale MASS-project verzamelen, analyseren en verspreiden acht Europese landen goede voorbeelden op dit gebied. Zo wil het MASS-project het aantal docenten dat vertrouwd en succesvol is in het geven van onderwijs over duurzame wetenschapsthema’s vergroten. En samen met hen bèta-onderwijs rond duurzaamheid relevanter, leuker en toegankelijker maken.

Van 25 t/m 27 november is er in het NEMO in Amsterdam een conferentie om 'best practices' in het duurzame bèta-onderwijs te delen, na te gaan wat hierbij faal- en succesfactoren zijn en een internationaal netwerk op te bouwen van docenten, educatie-specialisten en wetenschappers. De MASS-conferentie richt zich met name op docenten (basis- en voortgezet onderwijs), docententrainers/-ondersteuners (o.a. medewerkers Pabo en NME-centra) en wetenschappers die geïnteresseerd zijn c.q. zelf actief (willen) zijn op het gebied van duurzaamheid en Beta-onderwijs.

Ga voor meer informatie over het MASS-project naar www.mass4education.eu. Download de uitnodiging voor de conferentie en meld je hier aan.

Neem voor meer informatie contact op met SME Advies, Bregje van den Brand, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 030-6358902.