geoweek2017Over een maand start de 11e editie van de GeoWeek. Met al meer dan 4000 leerlingen belooft het een succes te worden. Gelukkig zijn er nog enkele (nieuwe) vrije expedities en daarom is de inschrijving verlengd tot 22 april. Schrijf je klas snel in, zodat ook jullie zijn verzekerd van een plekje in de GeoWeek (15 t/m 19 mei 2017). 

Er zijn nog enkele expedities beschikbaar. Zo kan je baggeren in de baggerpraktijktuin, kaarten maken met gemeente Vlaardingen of ga met het waterschap Noorderzijlvest dijken inspecteren bij de Eemskanaalkade of Noordpolderzijl.  Daarnaast komt het Woudagemaal door middel van virtual reality tot leven en kan je de nieuwe kust tussen Petten en Camperduin ontdekken. Kom alles te weten over de stuwwal bij Mook, bekijk hoogwatergeul Veessen Wapenveld of ga op expeditie in Uiterwaard Kampen. Ga met Gemeente Den Haag op pad en controleer of de kaart nog klopt. Ontbreekt er iets? Jij vult hem aan door o.a. te werken met landmeters. 

Kijk voor het volledige aanbod op www.geoweek.nl/expedities of ga naar www.geoweek.nl/expedities/kaart.

Nieuwe partner Dit jaar is er een nieuwe partner voor de GeoWeek, namelijk het Kadaster. Samen met de Unie van Waterschappen, Expertise Bodem en Ondergrond en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu maken zij de 11e editie van de GeoWeek financieel mogelijk. Het Kadaster biedt daarnaast twee leuke expedities aan. Bij de expeditie 'Move a lot!' zijn nog plekken beschikbaar.