Jeugdbestuurder1

Waterschap Amstel Gooi en Vecht, waterschap Limburg, waterschap Rivierenland en waterschap Drents Overijsselse Delta zijn op zoek naar een nieuwe jeugdbestuurder van het waterschap. Ken je iemand, of ben jij tussen de 14 en 17 jaar? Benieuwd naar de fascinerende wereld van water? Wat er allemaal nodig is om je voeten droog en het water schoon te houden? Wil je daarin een rol spelen?

Word dan onze jeugdbestuurder. Help ons om de zorg voor ons water bij jongeren op het netvlies te krijgen. En doe meteen bestuurlijke ervaring op, vergroot je netwerk en oefen in (nog) beter presenteren.

Je vertegenwoordigt de waterschappen op verschillende evenementen, zoals de Battle of the Beach. Je gaat in debat met politici over het (inter)nationale waterbeheer. Daar sta je niet alleen voor, want je kunt ervaringen delen met andere jeugdbestuurders in het landelijke jeugdwaterschap.

Lijkt je dit wat? Kijk op www.jeugdwaterschap.nl voor meer informatie en kijk op de website van het betreffende waterschap voor de sluitingsdatum en de functieomschrijving. 

Woon je in het gebied van Amstel, Gooi en Vecht? Solliciteer voor 28 oktober 2016! Meer informatie op www.agv.nl/jeugdbestuurder

Woon je in het gebied van Rivierenland? Solliciteer dan voor 10 oktober 2016! Meer informatie op www.waterschaprivierenland.nl/jongeren