gastles water2Heb je afgelopen tijd gezocht maar geen gastspreker in jouw regio kunnen vinden? Komende tijd komen er weer 24 gastsprekers bij op watereducatie.nl. Studenten van verschillende onderwijsinstanties krijgen in maart een didactische training en zijn dan ook beschikbaar voor boekingen van gastlessen via watereducatie.nl.

De studenten komen van uiteenlopende onderwijsinstanties zoals de TU Delft, Universiteit Twente, Universiteit Utrecht, Universiteit Wageningen, Hogeschool Rotterdam, VU Amsterdam en van Hall Larenstein. Elk hebben ze hun eigen specialisme en interesse en kunnen ze een geheel eigen les aanbieden.

Waarom een gastles?

Een gastles biedt je leerlingen iets extra’s omdat de gastspreker praktijkervaring meebrengt en de toepassing kan laten zien van bepaalde kennis die in de les is behandeld. Diverse bevlogen en getrainde gastsprekers komen gratis in de klas met spannende en interessante verhalen over de meest uiteenlopende wateronderwerpen. Watergastlessen worden gegeven voor diverse niveaus (van basisschool tot en met universiteit). Wil je je leerlingen kennis laten maken met het onderwerp water of waterberoepen? Boek dan nu een gastles!

Let op: voor je een gastles kunt boeken moet je je registreren als school. Dit om spam-aanvragen te voorkomen. Je kunt na je registratie direct inloggen met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, je hoeft niet op bevestiging te wachten. 

Aanmelden als school kan hier

Al geregistreerd? Log hier in en boek direct een gastspreker. 

  • gastsprekers
  • Gastessen