Waternetwerk MBO-prijs voor beste eindopdrachtHebben jouw studenten MBO3 en MBO4 een (eind)opdracht op het gebied van water gemaakt? Dan kunnen ze meedingen naar de Waternetwerk MBO-prijs. Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk reikt de prijs jaarlijks uit voor beste MBO3 en de beste MBO4 (eind)opdracht over water.

Waternetwerk MBO-prijs

Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk zorgt met de Waternetwerk MBO-prijs voor extra aandacht voor mbo-opleidingen, werk in de watersector en de belangrijke koppeling tussen onderwijs en de praktijk. De prijs is in 2020 ingesteld in samenwerking met MBO-opleidingen. Leerlingen of hun begeleiders kunnen de opdracht insturen en voor de plekken 1, 2 en 3 is een prijs beschikbaar. De (eind)opdracht moet minstens met het eindcijfer 8 zijn beoordeeld om in aanmerking te komen voor de prijs.

Heb je je eindopdracht al klaar? Dan kun je die nĂș al insturen voor de MBO-prijs 2021 die in het najaar wordt uitgereikt. De sluitingsdatum voor het inzenden van de eindopdrachten is 1 augustus 2021. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een landelijk event, zoals een waterpraktijkdag of het KNW Najaarscongres.

Meld je aan

Ken jij iemand of ben jij iemand die mee wilt doen aan de Waternetwerk MBO-prijs? Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website van Waternetwerk.

Educatief aanbod

Nieuws