logo kraanwaterdagStart het volgende schooljaar gezond en duurzaam en doe woensdag 23 september 2020 ook mee aan de landelijke Kraanwaterdag. Kraanwaterdag is dé dag waarop de Nederlandse drinkwaterbedrijven aandacht vragen voor het drinken van kraanwater op basisscholen.

In Nederland hebben we het beste kraanwater ter wereld. Het is van topkwaliteit, lekker, duurzaam en gezond. De Nederlandse drinkwaterbedrijven zetten zich gezamenlijk in om het drinken van kraanwater te stimuleren op basisscholen. Om kinderen van de onder- en bovenbouw op spetterende wijze kennis te laten maken met kraanwater, vieren we deze dag met leuke quizzen en activiteiten rondom het thema kraanwater.

Meld je klas aan

Heeft jouw klas of school in 2019 ook meegedaan dan ontvang je binnenkort de online nieuwsbrief om je weer aan te melden. Hebben jullie nog niet eerder meegedaan maar wel interesse? Meld je klas dan nu alvast aan via het aanmeldformulier op www.kraanwaterdag.nl.

Deelname aan Kraanwaterdag is gratis. Door mee te doen maak je ook kans op leuke prijzen, zoals bidons voor de hele klas of een kraanwater-les van een echte waterexpert.

  • Kraanwaterdag