20190216 Watermuseum tandpasta maken

Wanneer: 16 februari t/m 10 maart

Hoe laat: dagelijks tussen 11.15 en 16.00 uur

Duur: ongeveer 30 minuten

Voor wie: kinderen van 6 t/m 12 jaar

Kosten: € 1,50 plus een geldig entreebewijs

Uiteraard kunnen alle kinderen ook weer shampoo maken in de Shampoofabriek voor € 1,50 plus de entree van het museum.Maak je eigen tandpasta in het Nederlands Watermuseum

De voorjaars-/carnavalsvakantie van 16 februari t/m 10 maart a.s. staat in het teken van een bruisende activiteit; tandpasta maken! Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen hun eigen tandpasta maken in het Waterlab. Water is nodig bij het maken van heel veel producten. Ook in tandpasta zit veel water, en bij het tandenpoetsen moet je de kraan niet laten lopen. Wees zuinig met water! 

De activiteit vindt dagelijks plaats tussen 11.15 uur en 16.00 uur. Het is een inloopactiviteit en duurt ongeveer 30 minuten. Kinderen jonger dan 10 jaar wordt aangeraden een begeleider mee te nemen om te helpen.

Over het Nederlands Watermuseum

Het Nederlands Watermuseum is een uniek doe-museum over alle aspecten van zoetwater in het dagelijks leven. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring.Het Nederlands Watermuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur en is te vinden aan de Zijpendaalseweg 26-28 te Arnhem. Tijdens schoolvakanties is het museum ook op maandag open en voor de kinderen is er nog een leuke activiteit in het Waterlab. Meer informatie over het museum en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op www.watermuseum.nl.