Ben jij een waterprofessional en wil jij ook jouw kennis en enthousiasme over je beroep overbrengen op jongeren? Wordt dan ook gastspreker, net als Len Hazeleger, Michiel de Lijster en vele anderen! Met jouw eigen verhaal en dat van alle anderen vertellen jullie samen het verhaal over water in Nederland en hoe jullie dat zo ingenieus beheren.

Meedoen als gastspreker betekent dat je een training krijgt over hoe je een goede gastles kunt geven. Voor die training en de verdere ondersteuning, zoals de matching tussen school en gastspreker, betaalt je bedrijf een bijdrage. Voor ZZP-ers geldt een gereduceerd tarief.

 

Meedoen als bedrijf of organisatie

Wilt u als bedrijf investeren in de toekomstige generaties die straks uw nieuwe medewerkers moeten worden? Wilt u bijdragen aan het versterken van het waterbewustzijn in de samenleving? Laat jonge generaties zien hoe uw bedrijf bijdraagt aan het waterbeheer in Nederland en biedt uw medewerkers de kans om de maatschappelijke relevantie van hun beroep zichtbaar te maken. Er zijn diverse mogelijkheden om als bedrijf het programma te steunen.

 

Kosten

 

Jaar 1
(incl. training)

Jaar 2 en verder
(incl. jaarlijkse netwerkdag)

Gastsprekers*

€ 450

€ 250

*Voor ZZP-ers geldt een gereduceerd tarief.

De inkomsten worden gebruikt voor het organiseren van de introductietraining en de jaarlijkse terugkomdag, voor het up-to-date houden van de persoonlijke profielen en voor het koppelen van scholen aan gastsprekers. Zo kan de gastles gratis aan scholen worden aangeboden.

Meer informatie

Reina Kuiper
kuiper@sme.nl
(030) 635 89 07